img01

Соби


Повеќе

img01

Фоаје


Повеќе

img01

Ресторан


Повеќе

img01

Чоколадна

Конференциска Сала
View more

img01

Клуб

Конференциска Сала
View more

img01

Врело

Конференциска Сала
View more

img01

A la Carte

View more

img01

Приватни настани

View more

img01

Catering

View more

Промоции

Контакт
Адреса: бул. Јане САндански 1A, 1000 Скопје, Македонија
Телефон / Fax: +389 2 240 00 11; +389 2 240 00 10
Мобилен: +389 78 240021

Лоциран на кејот на Вардар, на 500м. оддалеченост од главниот транспортен центар на Скопје, Хотел Порта се наоѓа во тивко окружување, додека во исто време сте на само 2км. од центарот на градот. Нема подобро место доколку барате одмор на крајот од напорен работен ден, или по искусувањето на динамичниот градски пулс. Ви посакуваме искрено добредојде!